ΚεραμικήΣυσκευασία

Έμπνευση

Ο σχεδιασμός του κεραμικού περιέκτη μας είναι εμπνευσμένος από ένα αρχαίο κορινθιακό αγγείο, τον «Αρύβαλλο» (700 π.Χ.). Αυτό το αγγείο ήταν φημισμένο στην αρχαία Ελλάδα για τη χρήση του στους Ολυμπιακούς αγώνες, για την επάλειψη των αθλητών με ελαιόλαδο στο αγώνισμα της πάλης, αλλά και στην αριστοκρατία της εποχής, για τη διατήρηση των πολύτιμων αρωμάτων τους.

inspiration

Με τον επανασχεδιασμό αυτού του μοναδικού αγγείου, φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε το αρχαϊκό σε σύγχρονο. Ένας έμπειρος Έλληνας αγγειοπλάστης δημιούργησε το αρχικό σχέδιο αποκλειστικά για τη LADOLEA, ενώ η παραγωγική διαδικασία είναι χειροποίητη, με αποτέλεσμα κάθε μπουκάλι να είναι μοναδικό.

Η αδιαφανής συσκευασία αποτρέπει την είσοδο του φωτός

Η αδιαφανής συσκευασία αποτρέπει την είσοδο του φωτός, με αποτέλεσμα να προστατεύει και να διατηρεί τα πολύτιμα αρώματα του ελαιολάδου LADOLEA.

Φροντίζοντας για τους καταναλωτές μας και το περιβάλλον, κάθε επαναχρησιμοποιήσιμη κεραμική συσκευασία συνοδεύεται από ένα πώμα ροής, ώστε να μπορεί να επαναγεμιστεί από τις ανακυκλώσιμες μεταλλικές συσκευασίες LADOLEA.